Schoenen die u makkelijk verder brengen Comfortabele schoenen die de natuurlijke afwikkeling van de voet ondersteunt.

Voel je goed met FinnComfort Comfortabel lopen en staan met een optimaal passende schoen is een van de voorwaarden om je goed te voelen.

FinnComfort schoenen zijn zo aangenaam dat je ze eigenlijk niet meer uit wil doen! Alle schoenen worden grotendeels met de hand gemaakt van hoogwaardige producten, het belangrijkste daarin is dat dit milieuvriendelijk gebeurt. Dit garandeert een lange levensduur en een hoog draagcomfort naar orthopedische maatstaven.

De geheimen van het voetbed De voetbedden van FinnComfort vormen naar het lichaam en ondersteunt de voet waar u gaat of staat. Wist u dat uw schoenen langer mee gaan als u de voetbedden er ’s nachts uithaalt? Zo kunnen de schoenen en de voetbedden goed drogen en herstellen. Bovendien zijn de voetbedden met de hand te wassen bij 30 graden.

Lopen op Finnamic kost beduidend minder energie Schoenen die u helpen om langer lekker te lopen zonder vermoeid te raken. Een illusie? Nee dus. Daarnaast ontlast u de voorvoet en het hielbeen bij het lopen op Finnamic. Het geheim zit in de speciaal gevormde zool, die aan de voor- en de achterkant een uitgekiende ronding heeft, maar in het midden vlak is.

Gevoelige voeten? FinnComfort Profylaxe biedt uitkomst Ook met gevoelige voeten kan men onbezwaard van de dag genieten. De details van de schoen ondersteunen de voeten en voorkomen drukplekken, ze zorgen voor een stabiele houding en een goede afwikkeling

FinnComfort Het schoenenmerk FinnComfort is in de jaren tachtig van de vorige eeuw ontwikkeld op basis van medische inzichten en wordt nog steeds geheel in Duitsland geproduceerd. Het merk richt zich met name op consumenten, die comfortabel en gezond willen lopen. Alle dames- en herenschoenen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een verwisselbaar, kurken voetbed, zodat ook de eigen steunzool in de schoenen kan. Voor vrijwel elke voet zijn er unieke leesten, die de voeten optimale steun en de tenen volop bewegingsvrijheid bieden.

Voor alle FinnComfort-kopers is er op deze dag een passende attentie.

Belevingsdagen